آموزشی

با ما به روز بمانید

آموزشی

با ما به روز بمانید

پیوندهای روزانه
  • ۰
  • ۰


هر سیستم برق خورشیدی از دو قسمت بسیار مهم ، یک پنل های خورشیدی ( صفحات خورشیدی ) و یکی باتری های ذخیره کننده انرژی تشکیل شده است .


 


پنل خورشیدی ، وظیفه تولید انرژی الکتریکی از نور خورشید و باتری های ذخیره کننده انرژی ، وظیفه ذخیره انرژی و تحویل آن در ساعاتی که نور خورشیدی توسط پنل دریافت نمی شود را بر عهده دارند .


 


همچنین دو قطعه مهم دیگر در سیستم برق خورشیدی وجود دارند که یکی وظیفه کنترل شارژ باتری توسط پنل ها را بر عهده دارد که به آن شارژ کنترلر و دیگری وظیفه تبدیل برق تولید شده توسط پنل و برق ذخیره شده در باتری را به برق شهر بر عهده دارد که به آن اینورتر یا مبدل نیز گفته می شود .


 


خروجی هر پنل خورشیدی دارای یک محدوده ولتاژ و جریان مشخص است که به به طور معمول توسط شرکت سازنده در کاتالوگ همراه محصول درج می گردد .


 


در صورتی که جریان یا ولتاژ پنل مورد نظر با سایر تجهیزات الکتریکی تطابق نداشته باشد ، می توان تعدادی پنل را به جهت دسترسی به شرایط مطلوب با یکدیگر سری یا موازی نمود .


 


 اما به طور معمول برای دستیابی به حداکثر انرژی پنل ها ، آن ها را با یکدیگر به طور موازی قرار می دهیم .


 


 بدین منظور خروجی مثبت و منفی هر پنل را به خروجی مثبت و منفی پنل دیگر متصل می کنیم و در نهایت این اتصال مثبت و منفی را به شارژ کنترلر که وظیفه کنترل شارژ باتری ها را بر عهده دارد متصل می کنیم .


 همچنین شارژ کنترلر ها دارای یک خروجی نیز می باشند تا در صورت وجود نور خورشید ، تجهیزات الکتریکی ، مستقیم از طریق پنل ، انرژی موردنظرشان را دریافت کنند .


  • ۹۵/۱۱/۰۹
  • mina afshar

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی