در زمان تهیه منبع تغدیه مرکزی یا جداگانه باید اطلاعات فنی کلیه دوربین های مداربسته و لنز های پروژه را مطالعه نمایید یا باتوجه به مقدار ولتاژ و آمپر مورد نیاز نصب دوربین مداربسته ، منبع تغدیه را انتخاب نمایید. اگر مقدار آمپر ترانس با دوربین هماهنگی نداشته باشد ، مشکلاتی مانند پرش تصویر ، قطع و وصلی ، گرم شدن بیش از حد ترانس و … را خواهید داشت.
هزینه منبع تغذیه هم نسبت به هزینه ای که برای دوربین مداربسته پرداخت می شود بسیار ناچیز است .بنا براین سعی کنید بهترین منبع تغذیه موجود را تهیه کنید ، منبع تغذیه ای که جریان خروجی آن ثابت باشد و به اصطلاح یک ولتاژ رگوله و تثبیت شده به دوربین مداربسته برساند .
در طراحی اولیه باید مزایا و معایب ترانس های مرکزی را بدانید .
ترانس های مرکزی به چند دسته تقسیم می شوند . بعضی از ترانس ها دارای خروجی های مجزا هستند ، یعنی اگر اتصالی خارجی برای سیم های بین ترانس و دوربین مداربسته بوجود آید ،فقط آن خروجی قطع می شود و بقیه خروجی ها ، ولتاژ به دوربین های مداربسته می رساند .این ترانس های دیجیتال بوده و دارای مدار الکترونیکی هوشمند می باشند و یا دارای فیوز برای هر خروجی بطور مجزا می باشند.
بعضی از ترانس های مرکزی ارزان قیمت فقط یک خروجی دارند و به تمام دوربین ها متصل می شود .
فرض کنید ۱۶ دوربین مداربسته به این ترانس مرکزی متصل است و بر اثر یک اتصالی کوچک ، کلیه تصاویر شما قطع خواهد شد.ممکن است پشت ترانس ۱۶ خروجی ببینید ، اما مهم است که این خروجی ها از داخل به هم متصل نباشند و بایک مدار تفکیک شده و مجزا طراحی شده باشد .
بنا بر این یا از ترانس های مرکزی پیشرفته استفاده نمایید و یا اینکه برای هر نصب دوربین مداربسته از یک ترانس مجزا استفاده کنید تا در صورت بروز مشکل ، فقط یک تصویر سیستم مداربسته شما قطع شود
- ۹۵/۰۸/۱۷