درب اتوماتیک شیشه اییکی از انتخاب هایی است که چشم انداز ساختمان را تا حد زیادی تحت تاثیرقرار داده و در هر مکانی قابل استفاده است.
مهم نیست که چه مقدار فضا برای نصب درب ها در اختیار دارید؛ زیرا انواع مختلف درب اتوماتیک شیشه ای به شما کمک می کنند تا بیشترین استفاده را از کمترین مکان داشته باشید.
این نوع درب ها می توانند انتخاب مناسبی برای مکان های عمومی از جمله ادارات، بانک ها، ویلاها، شرکت ها، بیمارستان ها (که رعایت بهداشت در آن ها اهمیت فراوانی دارد)، مراکز توان بخشی، مراکز کنفرانس و ساختمان های نمایشگاهی باشند.
درب اتوماتیک شیشه ایبا بهره گیری از یک حسگر مادون قرمز می تواند حرکت در محیط را تشخیص داده و باعث باز شدن ورودی گردد.
در مراکز پر رفت و آمدی که در کنار پیاده رو ها قرار گرفته اند و ممکن است درب آن ها دائم باز و بسته شود، می توان از یک حسگر که در کف ورودی قرار می گیرد استفاده نمود که باز و بسته شدن درب با تشخیص وزن افراد انجام گیرد.
امکان نصب این درب ها در هنگام ساخت ساختمان و یا پس از آن وجود دارد. درباتوماتیک شیشه ای قابلیت اتصال و ترکیب با سیستم اتوماسیون مراکز اداریرا نیز دارا می باشند، همچنین می توانند به سرعت قفل شوند و یا بسته بهنیاز در وضعیت «دائم باز» یا «دائم بسته» تنظیم گردند.
این درب ها از جنس شیشه مقاوم سازی شده (سکوریت) ساخته می شوند که قابلیت حک کردن آرم شرکت یا موسسه (سند بلاست) و یا طرحی خاص بر روی آن نیز وجود دارد. جنس قاب یا فریم درب ها از آلومینیوم ضد سایش است که می تواند روکش استیل نیزداشته باشد.
مزایای درب اتوماتیک شیشه ای
از نکات مثبت استفاده از این نوع درب ها می توان به زیبایی، باز شدن نرم وبی صدا، کاهش مصرف انرژی و امنیت بالا اشاره نمود. درب شیشه ای اتوماتیکبه دلیل داشتن دامنه ی وسیع محصولات از انعطاف بالایی برخوردار هستند که به همین دلیل برای هر وضعیت و موقعیت ساختمانی قابل استفاده هستند.
شاید تصور کنید که از کار افتادن درب های اتوماتیک در زمان قطع برق مشکلی بزرگ برای این نوع درب ها باشد.
در صورتی که درب های اتوماتیک می توانندمجهز به یک باتری بک آپ باشند تا در زمان قطع برق، انرژی مورد نیاز برای باز و بسته شدن آن ها را فراهم آورد. این باتری ها پس از ورود جریان برق به ساختمان به صورت اتوماتیک شارژ و قابل استفاده مجدد می شوند.
از آنجایی که در زمان عبور از درب های اتوماتیک نیازی به باز و بسته کردن درب به صورت دستی نیست، این نوع درب ها جهت استفاده افراد مسن و ناتوان وهمچنین استفاده در ورودی آزمایشگاه ها و مکان های استریل بسیار کاربرد دارد.
درب اتوماتیک شیشه ای استهلاک پایین تری نسبت به درب های لولایی و مکانیکی دارند، همچنین نیازی به فضای خالی پشت درب نیست و می توان با مجهز نمودن درب با سیستم های کنترل تردد، برای ورود افراد مجوز تعیین کرد.
در صورتی که در مکانی از درب های اتوماتیک ضد حریق و یا خروج اضطراری استفاده کنیم، در زمان حادثه این درب ها امنیت را تامین و تضمین می کنند.
انواع درب اتوماتیک شیشه ای
درب های اتوماتیک این امکان را فراهم می سازند که در هر مکانی قابل استفاده باشند. به گونه ای که برای فضاها و اماکن متفاوت نوع خاصی از درب اتوماتیک شیشه ای مورد استفاده قرار می گیرد. انواع درب های اتوماتیک شیشه ای عبارتند از درب اتوماتیک شیشه ای کشویی یا اسلاید، درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی، درب اتوماتیک شیشه ای گردان، درب اتوماتیک شیشه ای آکاردئونی، درب اتوماتیک شیشه ایمثلثی (زاویه دار) و درب اتوماتیک شیشه ای قوسی (منحنی). به عنوان مثالبرای مکان هایی که فضای کمی در دسترس است، از درب های تلسکوپی، در مکانهایی که نیاز به فضای زیاد برای حمل بار و لوازم است از درب اتوماتیک گردان و در مکان هایی مانند بیمارستان ها، بانک ها و ادارات ازدرب های کشویی استفاده می گردد.
- ۹۵/۰۶/۱۵