آلمانیها هم مانند هر ملتی،آداب و زبان آلمانی دارند که با آن آداب رفتارشان معنی پیدا میکند.
چنانچه در رستوران برای صرف غذا میروید اگر آرنجهای خود را روی میز قرار دهید دور از ادب است و در رستوران نباید موقع غذا خوردن از مچ دست بیشتر روی میز قرار گیرد و موقع غذا خوردن باید چنگال غذاخوری را تا اتمام غذا به دست داشته باشید و هرگز نباید چنگال دردست راست قرار گیرد.
بیشتر رستورانهای ایرانی و ترک در این شهر، مکانهای راحتی هستند که میتوانید با همان لباسهای معمولی به آنجا بروید.
قیمتها هم بسته به میزان اشرافی بودن رستوران متفاوت است.
دونر کباب با همان دستگاههایی که در ایران میشناسید در آلمان هم مشغول چرخیدن است.
رستوران دریایی با انواع و اقسام شناورهای پخته شده نیز در آلمان زیاد است. رستورانهای دریایی نیز به دو صورت معمولی و Fast Food وجود دارد.
انعام دادن در رستورانها از آداب مردم آلمان است و معمولاً برای این کار پانزده درصد از بهای غذا را به گارسون (پیشخدمت) میدهند.
برای پرداخت بهای رستوران در بسیاری از رستورانها میتوانید از کارتهای اعتباری بینالمللی یا کارت بانکهای آلمانی نیز استفاده کنید.
پرداخت نقدی هم که موجب خوشنودی صاحب رستوران است.
در هتل معمولاً پول صبحانه روی بهایی است که برای هتل و آموزش زبان آلمانی میپردازید. اما ناهار و شامی که در هتل میخورید را باید جداگانه حساب کنید. که معمولاً خیلی گران است.
آلمانها معمولا در روزهای یکشنبه (که تعطیل هستند) به جای صبحانه و ناهار وعده غذایی به نام «برانش» میخورند که از ساعت یازده تا دو بعد از ظهر در هتلها سرو میشود.
این وعده غذایی بسیار خوشمزه است. در اتاقهای هتل چیزی به نام مینی بار وجود دارد که از نوشیدنی تا شکلات و پسته در آن وجود دارد.
اگر از این خوردنیها استفاده کنید، باید پول آن را تمام و کمال بپردازید و البته این اقلام هم از بیرون هتل گرانتر هستند. حولههای هتل از برق زدن همتا ندارد.
اما درون اتاقها دمپایی ندارند. خروج از هتل اگر بعد از ظهر باشد، بهای اقامت در آن اتاق تا روز بعد برایتان محاسبه میشود.
- ۹۴/۰۴/۰۸